Διάλεξε designer. Απόλαυσε το χώρο σου.

Aρχιτέκτονες και διακοσμητές, ιδέες και σχέδια, συγκεκριμένα έπιπλα και υλικά

Θέλεις

Συγχαρητήρια!

Επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας με στοιχεία των ιδανικότερων για εσάς designers για να διαλέξετε ποιον προτιμάτε!

Επαγγελματίες

Είσαι αρχιτέκτονας ή διακοσμητής; Ανακάλυψε το Designodom!

Γιατί να επιλέξω το Designodom;

Επειδή κερδίζω :

Χρόνο

Κέρδισε χρόνο από την έρευνα αγοράς για τη διαμόρφωση του εξοχικού, του πρώτου σας σπιτιού ως ζευγάρι, την καινούργια reception της εταιρείας ! Βρες γρήγορα τις ιδανικές λύσεις για εσένα και γλίτωσε κούραση και ώρες αναζήτησης!

Χρήματα

Απόλαυσε αγορές που θα εκτιμάς και αύριο, για το σπίτι που νοίκιασες ή το γραφείο που αγόρασες! Αύξησε την παραγωγικότητα της επιχείρησης σου, επενδύοντας στο design! Ταίριαξε τις απαιτήσεις σου με επαγγελματίες που θα φέρουν value for money!

Άμεση εφαρμογή

Δες την ιδέα που επέλεξες να υλοποιείται εύκολα, με μια λίστα επίπλων, χρωμάτων και υλικών! Απόλαυσέ την σύντομα και το χώρο σου με αγορές από ηλεκτρονικά καταστήματα! Κέρδισε ταυτόχρονα design και τρόπο υλοποίησης, εντός budget!

Ποιότητα

Ανέδειξε την ποιότητα της επιχείρησής σου, με το σχεδιασμό του καταστήματός σου! Επέλεξε επαγγελματίες συγκρίνοντας την εμπειρία, το ύφος και την ποιότητα των υπηρεσιών τους, ώστε να αξιοποιήσεις το σχεδιασμό κατά παραγγελία!

Μοναδικό αποτέλεσμα

Δώσε ταυτότητα στο AirBnB κατάλυμά σου ώστε να ξεχωρίζει! Εκφράσου φτιάχνοντας το καθιστικό που σε αντιπροσωπεύει! Επέλεξε από επιλεγμένους επαγγελματίες αυτόν που σου ταιριάζει καλύτερα:Το design είναι προσωπική υπόθεση!

Σιγουριά

Νιώσε σιγουριά για το concept  του boutique ξενοδοχείου σας, τη χρωματική παλέττα του παιδικού δωματίου ή τα έπιπλα του meeting room! To Designodom συνεργάζεται μόνο με επαγγελματίες αρχιτέκτονες και διακοσμητές!

Είδη χώρων

Nοικιασμένοι ή ιδιόκτητοι

 

Χρησιμοποίησε το Designodom σε χώρους που σου ανήκουν, που έχεις νοικιάσει ή που σκέφτεσαι να νοικιάσεις ή αγοράσεις!

Επαγγελματικοί και κατοικίες

 

Χρησιμοποίησε το Designodom για τη διαμόρφωση κατοικιών ή επαγγελματικών χώρων (γραφεία, καταστήματα, τουριστικά καταλύματα).

Δωμάτια ή ολόκληρα ακίνητα

 

Χρησιμοποίησε το Designodom για τη διαμόρφωση τμημάτων χώρων (ως 40μ2) ή ολόκληρων ακινήτων (διαμέρισμα, σπίτι, γραφείο, κατάστημα, AirBnB).

Υπάρχοντες ή και όχι ακόμη

 

Χρησιμοποίησε το Designodom σε υπάρχοντες χώρους, για αξιολόγηση μελλοντικής ιδιοκτησίας, είτε για να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο.

Πως δουλεύει

Σε τέσσερα απλά βήματα!

01. Πακέτο και
Φόρμα Έργου

Διαλέγεις το πακέτο που σου ταιριάζει και συμπληρώνεις την αντίστοιχη φόρμα.

thumb_colab

02. Επιλογή Designer και Συνεργασία

Λαμβάνεις στοιχεία των επιλεγμένων αρχιτεκτόνων και σχεδιαστών, διαλέγεις έναν και συνεργάζεστε.

thumb-laptop

03. Παράδοση και Πληρωμή

Παίρνεις τα παραδοτέα του πακέτου σου και πληρώνεις τον αρχιτέκτονα ή διακοσμητή.

thumb-enjoy3

04. Υλοποίηση και Απόλαυση

Aγοράζεις όσα θες από τα προτεινόμενα έπιπλα, χρώματα ή υλικά της ιδέας σου και

απολαμβάνεις το αποτέλεσμα!

Ερωτήσεις

Αν δεν βρίσκετε κάτι εδώ, μπορείτε να μας στείλετε τις απορίες σας στα στοιχεία επικοινωνίας στο κάτω μέρος της σελίδας
ή τα συζητάμε σε πραγματικό χρόνο στο live chat κάτω δεξιά.

Φυσικά! Αυτό το πρόβλημα ήρθε να λύσει το Designodom. To design δεν είναι ακριβό σπορ, είναι μια υπηρεσία όπως όλες οι άλλες. Ανάλογα με το τι ζητάς, αλλάζει και η απασχόληση του επαγγελματία, άρα και η τιμή. Επειδή είναι ελεύθερη αγορά, κάθε επαγγελματίας ορίζει και τη δική του αμοιβή. Το Designodom σε μια προσπάθεια απλοποίησης και διαφάνειας, ομαδοποιεί σε πακέτα τις υπηρεσίες για να μπορείς να έχεις εύκολα έναν επαγγελματία στο πλευρό σου. Για την ακρίβεια, σου προτείνει 3 επαγγελματίες με τους οποίους έχετε κοινά στοιχεία, για να διαλέξεις ανάμεσά τους αυτόν που σου ταιριάζει περισσότερο! Σε όλα τα πακέτα, θα λάβεις και προτάσεις υλοποίησης (με συγκεκριμένα έπιπλα, κωδικούς χρωμάτων κλπ) για να μη σε αγχώνει απολύτως τίποτα!

Το Designodom είναι το μοναδικό website που ασχολείται αποκλειστικά με υπηρεσίες αρχιτεκτονικής και διακόσμησης. Είναι φτιαγμένο από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το design και για αυτό έχει χτιστεί γύρω από αυτό που η πράξη έχει δείξει ότι είναι το σημαντικότερο στοιχείο: η σχέση πελάτη και designer. Για το Designodom δεν έχει μόνο σημασία ποιος είναι φθηνότερος, εμπειρότερος ή καλύτερος επαγγελματίας, αλλά και «ποιος σου πάει», με ποιον μιλάς την ίδια γλώσσα δηλαδή. Με βάση αυτά τα κριτήρια σου προτείνει αρχιτέκτονες ή διακοσμητές για να διαλέξεις ανάμεσά τους αυτόν με τον οποίο θα συνεργαστείς.

Το Designodom σου προτείνει αρχιτέκτονες ή διακοσμητές που ταιριάζουν στα κριτήρια επιλογής σου (εμπειρία, ύφος, ποιότητα υπηρεσιών, τιμή, κλπ). Το πιθανότερο λοιπόν είναι αφού συζητήσεις με τον επαγγελματία που διάλεξες και του πεις τι ζητάς, τι σου αρέσει, τις δεσμεύσεις του χώρου σου και το budget σου, θα σου προτείνει μερικά πράγματα προφορικά. Τις πιο αξιόλογες προτάσεις θα τις επεξεργαστεί και σχεδιαστικά με πιθανότερο ενδεχόμενο να σε καλύπτουν. Αν όμως δε συμβεί αυτό, μην ανησυχείς! Έχεις δυνατότητα να ζητήσεις βελτιώσεις και επανυποβολή εντός του χρονικού περιθωρίου του πακέτου σου, μέχρι να είσαι ευχαριστημένος!

Αφού συμπληρώσεις τη φόρμα του πακέτου, ταιριάζουμε τα δεδομένα που μας δίνεις εκεί με τα χαρακτηριστικά αρχιτεκτόνων και διακοσμητών από τη βάση δεδομένων μας. Για το Designodom δεν έχει σημασία όμως μόνο ποιος είναι φθηνότερος, εμπειρότερος ή καλύτερος επαγγελματίας, αλλά και «ποιος σου πάει», με ποιον μιλάς την ίδια γλώσσα δηλαδή. Με βάση αυτά τα κριτήρια σου προτείνει αρχιτέκτονες ή διακοσμητές για να διαλέξεις ανάμεσά τους αυτόν που προτιμάς.

Bεβαίως! Διάλεξε το πακέτο που θέλεις, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και γράψε την πρόθεσή σου στο ελεύθερο πεδίο στο τέλος. Εμείς θα επικοινωνήσουμε για τα περαιτέρω.

To Designodom συνεργάζεται με ηλεκτρονικά καταστήματα επίπλων, με έδρα την Ελλάδα και χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ισπανία, Ιταλία, Δανία κλπ), με στόχο να πετύχει τις καλύτερες τιμές και άνεση για τους πελάτες του. Οι αρχιτέκτονες και διακοσμητές μας έχουν πρόσβαση σε προϊόντα με ποικιλία στυλ και διαφορετικές ποιότητες, ώστε να καλυφθούν οι απαιτήσεις σας ανεξαρτήτως προϋπολογισμού. Παρότι δε φέρουμε ευθύνη για τις αγορές από τρίτους, έχουμε δώσει βάρος στο να επιλέξουμε συνεργάτες βραβευμένους για την αξιοπιστία τους και πιστοποιημένους για την ποιότητα υπηρεσιών τους. Όσοι προμηθευτές έχουν έδρα εκτός Ελλάδας στέλνουν έπιπλα, φωτιστικά και διακοσμητικά εδώ, με διαφορετικές επιπλέον χρεώσεις (ή και συχνά μηδενικές) ο καθένας, ανάλογα με το κόστος των αγορών. Τα περισσότερα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα.

  1. Για να γνωρίζετε εκ των προτέρων πόσο θα κοστίσει, τι θα παραλάβετε και πότε
  2. Για να συνεργάζεστε με επαγγελματίες και σε μικρότερα, πιο καθημερινά project
  3. Για να αποφύγετε πολύωρες συναντήσεις σε γραφεία προκειμένου να οριστεί το ζητούμενο και να δοθεί μια οικονομική προσφορά
  4. Για να γλιτώσετε χρόνο, δίνοντας έμφαση στην online επικοινωνία και την αγορά όσων προϊόντων που θα υλοποιήσουν το design από αξιόπιστα ηλεκτρονικά καταστήματα. Ο επαγγελματίας που γνωρίζει την αγορά, το design σας και το budget, σας γλιτώνει κόπο και χρόνο από την έρευνα αγοράς.
  5. Για να μη συνεργαστείτε απλά με έναν designer που σας πρότειναν, αλλά να διαλέξετε ανάμεσα σε τρεις αξιολογημένους επαγγελματίες αυτόν που σας πάει περισσότερο και είναι καλύτερος για τη δουλειά που τον θέλετε.

Όχι, είναι προαιρετικό. Στόχος των προτάσεων αυτών είναι να μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και εντός budget τη λύση στην οποία καταλήξατε μετά από συζήτηση με τον designer σας. Συχνά οι προμηθευτές μας βγάζουν ειδικές προσφορές, τις οποίες προτείνουμε στους αρχιτέκτονες και τους διακοσμητές μας να λαμβάνουν υπόψη τους! Μπορείτε όμως να πάρετε μόνο ιδέες επίπλωσης, ή χρωματικής παλέτας για να γλιτώσετε δοκιμές χρωματισμού των τοίχων ή να αξιολογήσετε σοβαρά μια ιδέα φωτισμού που δε θα είχατε αλλιώς.

Ο προϋπολογισμός της κατασκευής έχει σημασία για τις προτάσεις που θα σου κάνει ο αρχιτέκτονας ή ο διακοσμητής σου. Στόχος μας είναι να υλοποιήσεις το design στο οποίο κατέληξες, για αυτό και το συνοδεύουμε με επιλογές επίπλων, χρωμάτων και υλικών εντός του budget. Επειδή όμως συνήθως κανείς μας δεν ξέρει πόσο ακριβώς κοστίζει αυτό που θέλουμε ή είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε παραπάνω αν δούμε κάτι που μας αρέσει πολύ, προτείνεται να σημειώνουμε ένα εύρος τιμών. Στη συζήτηση με τον designer άλλωστε, αυτό το νούμερο θα αποσαφηνιστεί.

Φυσικά! Απλά ενημερώστε τον designer που διαλέξατε για να υπολογίσει διαφορετικά τα μεταφορικά των επίπλων που θα σας προτείνει από τους συνεργαζόμενους προμηθευτές μας Ελλάδας και εξωτερικού. Οι εργασίες που περιγράφονται στα περισσότερα πακέτα του Designdom, δεν απαιτούν έκδοση κάποιας μορφής άδειας από τις οικείες αρχές, αν όμως κατ’ εξαίρεση απαιτείται κάτι τέτοιο, μην ανησυχείτε. Το Designdom θα βοηθήσει τον designer να λύσει το θέμα.

Εξαρτάται από τη δουλειά. Μην ανησυχείς όμως. Το Designodom θα κάνει την καλύτερη επιλογή για εσένα, ανάλογα με τα δεδομένα που θα σημειώσεις στη φόρμα του πακέτου σου.
Προσπαθούμε να κρατήσουμε απλή τη διαδικασία για αυτό για μικρές αποκλίσεις (π.χ. 10%) δεν υπάρχει θέμα, διαλέγεις το "Βασικό" πακέτο . Αν έχεις μεγαλύτερο χώρο προτίμησε το "Πλήρες" πακέτο. Οι επαγγελματίες κάνουν καλύτερες τιμές όταν αναλαμβάνουν μεγαλύτερους χώρους και περισσότερες εργασίες, οπότε το πιθανότερο είναι ότι θα σε συμφέρει περισσότερο.
Σε αυτή την περίπτωση θα λάβεις πάλι στοιχεία τριών designers που ταιριάζουν καλύτερα σε αυτό που ζητάς και προκειμένου να έχεις συγκεκριμένη οικονομική και τεχνική προσφορά και να καταλήξεις, θα τους ενημερώσουμε εμείς ώστε να επικοινωνήσουν μαζί σου.
Ναι! Υπάρχει αντίστοιχο πεδίο για να σημειώσετε ό,τι θέλετε όταν συμπληρώνετε τη φόρμα του πακέτου που διαλέξατε .
Βεβαίως! Στο Designodom μπορείς να ξεκινήσεις από το μηδέν, να έχεις κάποια βασικά στοιχεία του χώρου ή να θες μια ανανέωση του χώρου σου, κρατώντας τα περισσότερα μεγάλα κομμάτια σου. Διάλεξε το πακέτο που θέλεις, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και γράψε μας την πρόθεσή σου στο ελεύθερο πεδίο στο τέλος. Τα άλλα θα τα αναλάβει ο designer που θα διαλέξεις.

Όπως και σε μια παραδοσιακή συναλλαγή με ένα αρχιτέκτονα ή διακοσμητή της επιλογής σου, εξοφλείς αφού σου παραδοθούν όσα ορίζει το πακέτο που διάλεξες, με όποια μέθοδο έχετε κανονίσει μεταξύ σας. Ανάλογα με την αμοιβή, ίσως ζητηθεί προκαταβολή. Το Designodom είναι υπεύθυνο για να γίνει η επαφή με τον αρχιτέκτονα ή διακοσμητή της επιλογής σου και δεν πληρώνεται από τον πελάτη.

Όχι δε χρειάζεται να τη συμπληρώσεις όλη. Όσο περισσότερα στοιχεία δώσεις όμως, τόσο πιο ταιριαστούς σε εσένα designers θα σου προτείνουμε. Αν χρειαστεί να διακόψεις τη συμπλήρωση της φόρμας πριν μας τη στείλεις, μπορείς να τη σώσεις! Ακόμη και όταν την έχεις στείλει όμως, μέχρι να διαλέξεις αρχιτέκτονα ή διακοσμητή και να ξεκινήσει η σχεδιαστική δουλειά, ό,τι άλλο σκεφτείς, συμπλήρωσέ το σε μια νέα φόρμα και στείλε το !

Παραδείγματα

Δείτε πως μπορείτε να μεταμορφώσετε το χώρο σας με το Designodom!

Prin tin arxitektoniki paremvasimeta-to-diakosmiti-diakosmisi
prin-to-diakosmiti-diakosmisiMeta-tin-arxitektoniki-paremvasi

Είπαν

Ιδιώτες και εταιρείες που εμπιστεύτηκαν το Designodom