fbpx
amazing_interiors

Είδαμε τη σειρά Amazing Interiors (Netflix) που ασχολείται με σπίτια που ενώ εξωτερικά δεν ξεχωρίζουν από τα διπλανά τους, έχουν εντυπωσιακούς εσωτερικούς χώρους. Να τι χρειάζεται να γνωρίζετε:

Τι είναι: Ντοκιμαντέρ -μίνι σειρά.  Σε κάθε επεισόδιο δείχνει 3 σπίτια, ένα υπό κατασκευή και δύο ολοκληρωμένα. Δεν υπάρχει παρουσιαστής.

Τι μας άρεσε: Παρότι η σειρά ονομάζεται «Amazing Interiors» και είναι εμφανές ότι κάθε σπίτι κρύβει πίσω του πολλή αγάπη και προσήλωση, ελάχιστα παραδείγματα μας άρεσαν. Στα περισσότερα μιλάμε για κατοικίες kitsch, υπερβολικά θεατρικές και ναρκισσιστικές για να ικανοποιούν το ευρύτερο κοινό. Aυτές που έχουν ενδιαφέρον είναι όσες στηρίζονται σε κατασκευαστική αρχική ιδέα και όχι θεματική: πχ. σπίτια από ενωμένα containers, εντός διαμορφωμένης τεράστιας βιομηχανικής αποθήκης κλπ (βλ. φωτό).

Η ενδιαφέρουσα πληροφορία της ημέρας : Πες το και το έχουμε! Ένα σπίτι με εσωτερικό τσίρκου, ένα με διαμόρφωση σαν πάρκο skate, ένα σπίτι/μουσείο αυτοκινήτων, ένα σε παλιά εκκλησία κλπ

Φωτογραφία Architect’s House S01307, AmazingInteriors, Netflix

tb3

Τι θα μπορούσε να είναι ένα αίτημα σχεδιασμού (design) στο Designodom; Ότι ακριβώς θα ζήταγες από έναν αρχιτέκτονα ή interior designer.

office

Με το Designodom βρήκαμε μια ωραία λύση για τη διαμόρφωση των νέων μας γραφείων στο κέντρο της Αθήνας. Άμεση απόκριση, αποτελεσματικότητα και εντός budget.

68709e00345598f378568c5dcb431fc1

Aίτημα: Αγαπητή ομάδα του Design-O-Dom, Ζητάω ξανά τις συμβουλές σας για την οργάνωση μιας παλαιάς ντουλάπας. Σκέφτομαι να αφαιρέσω τα διαχωριστικά πάνω και κάτω μέρους και να τοποθετήσω κάθετες μεταλλικές ράγες στις οποίες να εφαρμόσουν ράφια μελαμίνης ή καλάθια αποθήκευσης. Ευελπιστώ να μου δείξετε μια εργονομική και οικονομική διαδικασία για να μπορέσω να βρω την κατάλληλη λύση. Σας ευχαριστώ

25d9d0240188b53d71a180f409bbd4a2 (1)

Ερώτηση: Καλημέρα. Θα βάψω το σπίτι μου (15ετιας,85 τ. μ.). Μου αρέσει το γκρεζ στους πιο ανοιχτούς τόνους, αλλά τα έπιπλα μου είναι όλα στους τόνους του καφέ και μπεζ. Oι πόρτες να παραμείνουν άσπρες; Θα ήθελα την άποψη σας για την επιλογή του χρώματος.

navy-blue-and-yellow-kids-room

Ερώτηση: Θα ήθελα να μου πείτε τι χρώμα μπορώ να βάψω τους τοίχους του παιδικού δωματίου του γιού μου, σας επισυνάπτω τη φωτογραφία με τα έπιπλά που παρήγγειλα (άσπρο – γκρί) καθώς και το χαλί που έχω σε μπλε – γκρι – άσπρες αποχρώσεις. Σας ευχαριστώ θερμά.

Evinizi-Huzurlu-Bir-Yer-Haline-Getirmek-İçin-İpuçları-1024x597

Ωραίες συμβουλές, εάν γίνει και πλατφόρμα σύγκρισης τέλεια!

f87726172eacacddde705fb5c22f424e

Ερώτηση: Είμαι ενοικιάστρια σε παλαιά κατοικία. Έχω μια πολύ μικρή κουζίνα με πλακάκια σε όλους τους τοίχους, χρειάζομαι χώρο αποθήκευσης και θα ήθελα συμβουλές.

stairlight4

Ερώτηση: Tι επιτοίχιο φωτισμό να βάλω σε εσωτερικές σκάλες;

Dd_logo_WITH-LETTERS-CENTGOCAP

Βρες Aρχιτέκτονες, Διακοσμητές, Κατασκευαστές. Πάρε Προσφορές.

Ακολουθήστε μας

Φόρμα Επικοινωνίας

Cookies  | This site or product includes IP2Location LITE data available from http://lite.ip2location.com.

Στοιχεία Επικοινωνίας